Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kristian Raanes med band

15.02.19, 19:30 - 21:00

175.NOK – 335.NOK

Til tross for sin unge alder har Kristian allerede rukket å utmerke seg på flere områder som musiker rundt om i Norges land. Han har lenge vært en populær gitarist blant mange artister og band, i tillegg til å drive som soloartist og trubadur på siden.
I Oppdal er han kjent bl.a. gjennom konserter med Oppdal Kulturforum, Frode Haarstad / Havresekken Booking, gitarist på arrangement i kulturhuset.

Han startet musikkarrieren i Orkdal Felleskorps som valthornist, byttet over til trommer i håp om å bli like tøff som storebror før han omsider begynte på piano i kulturskolen som 9-åring. Allerede her merket han en enorm interesse for musikk og toner, noe han virkelig har gitt uttrykk for hver dag siden han året etter fikk sin første gitar.

I midten av mars i fjor fikk Kristian en telefon som skulle gi 2018 en helt annerledes klang enn planlagt. Han hadde nettopp bestemt seg for å slutte på studiene og satse fullt ut på musikken idet en stemme med Oslodialekt ringte av nysgjerrighet: ”Har du noen gang tenkt på å melde deg på Idol?”. Fast bestemt på at han hverken passet inn i konseptet eller hadde stemme nok til å komme noen veg i en slik konkurranse, takket han pent nei til forespørselen. Noen uker etterpå satt likevel Katarina Flatland hjemme i stuen hos Kristian.

Nå tar Kristian med seg bandet og fjorårets andreplass i Idol ut på veien for å spille både velkjent, ukjent og egen musikk. Guttene byr på en enorm bredde i repertoaret som består av låter fra tiden hans i Idol, i tillegg til låter vi kan forvente oss å få høre fra han gjennom året som kommer.

Med seg i bandet har han
– Lars Frengstad på keyboard
– Johan Flønes på bass
– Kristoffer Lysgård på gitar
– storebror Martin Raanes på slagverk.

Detaljer

Dato:
15.02.19
Tid
19:30 - 21:00
Kostnad:
175.NOK – 335.NOK
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2040206839407750/

Sted

Oppdal Kulturhus
Inge Krokanns vei 2 7340 Norge + Google Map
Telefon:
72401500
Hjemmeside:
www.oppdalkulturhus.no