Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

«Coralua» – Internasjonale korfestival

18.07.19, 18:00 - 20:00

100.NOK – 150.NOK

Torsdag 18.juli 18.00 i Oppdal Kirke

«CORALUA» – INTERNASJONAL KORFESTIVAL samler «kor-mennesker» og kor fra ulike deler av verden til korfestival i Trondheim. I løpet av en uke samles de til korseminarer og øvinger, og ved ukeslutt gir de konserter i Trondheim.

«Pilegrimsdager i Oppdal» har inngått et samarbeid med «Coralua» – Internasjonale korfestival slik at de legger deler av sin festival til Oppdal, og kommer hit i tre dager.

Korfestivalen engasjerer svært dyktige internasjonale kordirigenter.

Dette året leder Sanna Valvanne fra Finnland kor med barn og unge, og hun er kjent for sin bruk av kreative og helhetlige metoder. Sanna’s entusiasme, energi og lekne øvelser bidrar til å få barn og unge til å åpne opp og uttrykke musikk med både kropp og sjel. Korene vil engasjere seg i morsomme improvisasjoner, utforske uendelighet av stemmen, lage vakre forestillinger sammen, og skinne som «stjerner».

Javier Busto fra Spania, utdannet lege, er en internasjonalt kjent og benyttet gjeste- dirigent, og sitter som jurymedlem i korsang- og komposisjonskonkurranser over hele verden. Han har vunnet priser for sine korkomposisjoner, og korverkene og -sangene hans publiseres både i Spania, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Sverige og USA.

Han skal lede voksne korsangere under korfestivalen.

Dette vil bli en flott konsertkveld, passer for både unge og eldre, og som anbefales varmt!

Voksne kr. 150 / barn kr. 100. Billetter kjøpes ved inngangen.

Detaljer

Dato:
18.07.19
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
100.NOK – 150.NOK
Hjemmeside:
http://bit.ly/2KEyoAn

Sted

Oppdal Kirke
Oppdal Kirke
Oppdal, 7340 Norge
+ Google Map