Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

21.02.21, 19:00 - 21:00

495.NOK

Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

Pga fortsatt begrensninger i maks antall publikummere, har vi i samråd med HiHat Management besluttet å utsette konserten til 21. februar 2021.

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende og behøver ikke byttes.

Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, må du melde fra om dette innen 30.august.

E-billett: Du sender en mail til post@ebillett.no og ber om refundering av ditt billettkjøp, husk å oppgi navn på arrangement og spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.

Ved billett kjøpt i kulturhuset:  Ta med billetten/e og henvend deg i billettsalg/kafé for info om kto.nr. for refusjon.

Frist for kansellering:  30. august 2020

 

———

Høsten 2019 slo to institusjoner innen norsk musikkliv seg sammen da Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland la ut på en omfattende turné sammen.

Dagsland og Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden fremover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt.
Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være PENERE enn henne. Og da var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

Detaljer

Dato:
21.02.21
Tid
19:00 - 21:00
Kostnad:
495.NOK
Hjemmeside:
https://oppdalkulturhus.no/program/bjoern-eidsvaag-og-sigvart-dagsland/

Sted

Oppdal Kulturhus
Inge Krokanns vei 2 7340 Norge + Google-kart
Telefon:
72401500
Hjemmeside:
www.oppdalkulturhus.no