Etter ønske på stormøtet vi hadde i høst, inviterer vi nå til vårt første Medlemsforum. TORSDAG 31. JANUAR KL.18 – 21.30 på Bjerkeløkkja.

Alle er velkommen – både medlemmer og ikke-medlemmer! Vi ønsker at flest mulig deltar og vil gjøre denne kvelden til en praktisk og sosial kveld som forhåpentligvis gir nye samarbeidskontellasjoner og gode resultater i fremtiden.

Denne gangen inviterer vi til en kveld med tema “Styrearbeid: Hva er bra og hva kan bli bedre i kultur-Oppdal?”

  • Nestleder og sekretær i Oppdal Kulturråd, Sverre Stenløkk, leder oss stødig som ordstyrer gjennom kvelden. Han vil også dele noen praktiske og enkle tips om struktur i forhold til styrearbeid.
  • Vi er så heldige at Oppdalsvennen Øyvind Sandum, som idag jobber som rådgiver i FolkOrg, blir med oss. Han har god oversikt over hvilke resultat et godt styrearbeid kan gi og har fortsatt en stor del av hjertet sitt i Oppdal. Han vil invitere til utveksling av erfaring som allerede finnes hos lag / foreninger og i frivilligarbeid. Sannsynligvis har han også med noen gode tips til rekrutteringsarbeid!
  • Samarbeidskultur og praktiske idèer til positivt miljøarbeid er noe Kerstin Bergenwall, leder i Oppdal Kulturråd, brenner for. Hva er frivillighet for deg? Også her blir det rom for dialog og erfaringsutveksling.

Dette er en samling som passer for alle som er engasjert, har vært og som i fremtiden vil engasjere seg i lag- og foreningsarbeid.

Bjerkeløkkja serverer en velsmakende kveldsrett: Foccacia med pulled pork m/ kaffe eller te, som inngår i prisen.

Medlem kr. 100.- / ikke-medlem kr. 200.-

Påmelding til Oppdal.kulturrad@gmail.com eller sms til tlf. 913 60 078 FØR MANDAG 28. JANUAR.

Se mer om dette på vår Facebook-side.